bizmentor.ro/oraclewme
Consultantii BizMentor va stau la dispozitie pentru informatii suplimentare

Contact

0748 14 81 14

office@bizmentor.ro

Datele Dvs.

Nume Prenume

Firma

E-mail

Telefon

Localitate

Tara


Doresc sa fiu contactat prin e-mail


Doresc prezentare online


Doresc sa fiu contactat prin telefon


Doresc prezentare la sediul Firmei.

Alte informatii

logoWME.PNGCapture17ani.GIF

Suita ERP WinMENTOR ENTERPRISE, realizata in mediul de programare vizuala Delphi pe platforma Oracle, a fost creata special pentru lucrul in retea si la distanta. Gestiunea bazelor de date se poate face sub orice sistem de operare certificat de Oracle (Windows, Unix, Linux, Solaris - pe server), in timp ce clientii pot lucra pe calculatoare cu sisteme de operare Windows.

 

Este un pachet de aplicatii care beneficiaza de experienta de peste 17 ani a unui colectiv care a oferit pietei de profil din Romania un produs preferat pana astazi de peste 25.000 de utilizatori: pachetul de aplicatii de gestiune WinMENTOR. Prin completa sa rescriere, a rezultat o suita de tip ERP matura si completa, destinata sa completeze gama de produse software a unui producator recunoscut pentru prezenta sa activa in piata si pentru eficacitatea de implementare a tuturor noutatilor in produsele sale.

 

WinMENTOR ENTERPRISE este destinat utilizarii de catre firme cu profil de comert en-gros si en-detail, constructii, evidenta si audit financiar-contabil, alimentatie publica, prestari servicii, depozite produse farmaceutice, etc.